ETA 5075.90000

Kód: 13109
Značka: ETA
119,99 €
Skladom

Mlynček na mäso ETA AMBO III, príkon 2200 W, 2 rýchlostné stupne, funkcia REVERS, kovové prevodové kolieska, tvrdý nerezový mlecí nôž a doštičky, kovová mlecia komora, protišmykové nožičky, dĺžka napájacieho kábla 1 m, farba: biela/čierna

Detailné informácie

Podrobný popis

Elektrický mlynček Eta Ambo III 5075 90000 je ideálnou voľbou pre domáce mletie všetkých druhov mäsa. Jednoducho si poradí s plnením údenín a so spracovaním takmer všetkých druhov ovocia, zeleniny a syrov. Spotrebič je možné vďaka kvalitnému prevedeniu veľmi rýchlo zostaviť a následne jednoducho ovládať. K dispozícii sú 2 rýchlosti a funkcia REVERSE pre spätný chod. Stroj sa môže pochváliť vysokou bezpečnosťou a dlhou životnosťou.

Praktický pomocník

Tento elektrický mlynček je možné veľmi ľahko zostaviť a následne ovládať. Dokáže namlieť až 2,5 kg mäsa za minútu, a to pri príkone 2200 W. Okrem 2 rýchlostí ponúka funkciu REVERSE pre spätný chod.

Praktický pomocník

Nielen na mletie mäsa

Eta Ambo III si hravo poradí nielen s mletím mäsa, ale aj s prípravou mäsových trubičiek Kebbe či plnením údenín – vyrobiť si tak môžete vlastné párky, klobásy či špekáčiky. Nadstavec na strúhanie vám potom pomôže spracovať takmer všetky druhy ovocia, zeleniny, syrov alebo vyrobiť vlastnú strúhanku.

Nielen na mletie mäsa

Kvalitné prevedenie

Dlhú životnosť spotrebiča zaisťujú kovové prevodové kolesá s kovovou mlecou komorou. Odolný nerezový nôž a mlecie doštičky bez problémov spracujú všetky druhy masa. Iste oceníte aj ochranu proti poškodeniu motora a protišmykové nožičky.

 

Kvalitné prevedenie

Bohaté príslušenstvo

Štandardné balenie obsahuje 3 doštičky pre jemné, stredné a hrubé mletie, 3 nadstavce pre výrobu údenín, nadstavec na výrobu mäsových trubičiek Kebbe, násypku, nadstavec na strúhanie, 4 strúhadlá a 2 vtláčadlá. Konkrétnu podobu príslušenstva ale odporúčame overiť u daného predajcu.

 

Mlynček na mäso ETA AMBO III,

príkon 2200 W,

2 rýchlostné stupne,

funkcia REVERS,

kovové prevodové kolieska,

tvrdý nerezový mlecí nôž a doštičky,

kovová mlecia komora,

protišmykové nožičky,

dĺžka napájacieho kábla 1 m,

PRÍSLUŠENSTVO:

mlynček na mäso o priemere 62 mm,

3x mlecie doštičky na jemné (3 mm), stredné (5 mm) a hrubé (8 mm) mletie, priemer 62 mm,

nadstavec na strúhanie a krájanie zeleniny,

4x nerezové strúhadlo,

veľká plastová násypka,

3x nadstavec na výrobu údenín o priemere 14, 18 a 22 mm,

nadstavec na výrobu kebbe,

farba: biela/čierna

Dodatočné parametre

Kategória: Mlynčeky na mäso
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: