ETA 0491.90010

Kód: 9508
Značka: ETA
69,99 €
Vypredané

Podlahový ECO vysávač RUBIO s príkonom 850 W, dĺžka napájacieho kábla 5 m, objem vrecka na prach 2 l, hlučnosť 79 dB(A), farba: červená.

Detailné informácie

Podrobný popis

Podlahový vysávač

Vreckový vysávač ETA 0491 90010 je vybavený ECO motorom, ktorý vyniká svojou úspornosťou v kategórii a taktiež vysokým výkonom motora. Na prvý pohľad zaujme kompaktným dizajnom, veľkými kolieskami a ergonomickým rozvrhnutím ovládacích prvkov. Rozmery prispievajú ku komfortu pri vysávaní a lepšiemu skladovaniu vysávača.

Užitočný pomocník

Vreckový vysávač, ktorý vďaka svojim vlastnostiam zabezpečí pohodlné upratovanie domácností. Ako už napovedá samotné označenie, k prevádzke je potrebné prachové vrecko. V prípade, že je vrecko plné, upozorní vás na to signalizácia na vysávači. Výkon spotrebiča si nastavíte pomocou mechanickej regulácie výkonu.

Vysávač sa vám prispôsobí teleskopickými trubicami, ktoré sa dajú nastaviť do požadovanej dĺžky. Vysávanie tak bude čo najpohodlnejšie. Pri uskladnení vysávača máte k dispozícii integrované parkovacie úchyty. O filtráciu vzduchu sa postará kvalitný HEPA filter. Akčný rádius je 8 metrov.

Otočné koliesko o 360 °
Vysávač  vybavený technológiou 360° pre jednoduché otáčanie vysávača poskytujúci elegantný a plynulý pohyb do všetkých strán. Umožní vám tak  dosah aj do ťažko dostupných priestorov a okolo rôznych predmetov umiestnených na zemi.

Príslušenstvo súčasťou balenia

Univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou
Sacia kovová teleskopická trubica (78 cm) umožňujúci ideálne nastavenie výšky pre užívateľov
Vankúšová hubica - šetrne vysaje mäkké textilné povrchy, ako je čalúnenie či vankúše
Štrbinová hubica - je vhodná pre vysávanie v úzkych a ťažko prístupných miestach (napr. V rebrách radiátorov, za nábytkom atď.)
Kefka s jemnými štetinkami pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín (na nábytku, stenách či obrazoch)

 


 

Príkon vysávača: 850 W
Hlučnosť: 79 dB

Objem prachového sáčku alebo nádoby: 2 l
Typ filtrácie: sáčkový
HEPA filter

Mäkké zadné kolieska
Dĺžka kábla: 5 m
Prevedenie trubica: kovová teleskopická

Zdroj energie: sieťový 230V
Prívodný kábel: automatické navinutie
Akčný rádius / dosah: 8 m

Dodatočné parametre

Kategória: Podlahové vysávače
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: